Verrassend Leeuwen

Postbus 112
6658 ZK Beneden-Leeuwen
Tel.
www.verrassendleeuwen.nl

Beneden-Leeuwen kent een breed scala aan verrassende, professionele maar vooral klantvriendelijke ondernemers. Gezamenlijk dragen zij de consument een warm hart toe!
Zo’n dorp verdient een krachtige ondernemersvereniging welke samen met haar leden de belangen van de ondernemers onder elkaar en richting de gemeente en de provincie behartigt.

Inkoop
Samen met andere ondernemingsverenigingen in de regio (OMW )(Ondernemend Maas en Waal) realiseren en onderzoeken wij de collectieve inkoop.

Onderhoud
Samen met de dorpsconciërge overleggen wij over verbeteringen welke bijdragen aan een schoon, veilig, toegankelijk en prettig klimaat voor consumenten & ondernemers.

Saamhorigheidsgevoel
Meerdere keren per jaar op de vrijdagavond een borreluur vanaf 20:00 uur bij een van onze horecagelegenheden. Wij maken een vast jaarschema wanneer de vergaderingen plaats vinden van de ondernemersvereniging. Dit is maximaal 4x per jaar en, indien mogelijk, gekoppeld aan een bedrijfsbezoek.

Activiteiten
Verrassend Leeuwen kent diverse actieve koopzondagen. Vaste onderdelen daarvan zijn:
Dag van leeuwen
Dweilorkesten festival
Dijkensport
Kermis
Sinterklaas
Lauwe on Light (art)
Lauwe on Ice
Koningsdag

Van haar leden verwacht het bestuur dat er per koopzondag minimaal 3 actieve leden zitting nemen in het voorbereidingscomité. Met een vooraf afgesproken budget bepalen zij samen met het bestuur welke invulling deze koopzondag extra aantrekkelijk moet gaan maken voor de consument.

Communicatie
Hoe kunnen wij de betrokkenheid en communicatie richting de ondernemers vergroten?
Wij brengen regelmatig een digitale nieuwsbrief uit. Een nieuwsbrief met actueel nieuws waarbij de evenementen die gaan komen worden uitgelicht en nieuwe ondernemers de mogelijkheid hebben om zich voor te stellen.
Een duidelijke kaart voor in het kantoor met de zondagopenstelling, de evenementen, vergaderdata en de contactadressen van het bestuur van Verrassend Leeuwen.