Van Gessel Ramen en Deuren

Zandstraat 53-04
6658 CM Beneden-Leeuwen
Tel. 0344-642530
www.vangessel.nl

an Gessel Ramen en Deuren is een begrip in Echteld en omgeving als het gaat om kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Ook leveren wij vouwwanden, balkonbeglazing, zonwering, raambekleding en insectenwering. Wij bieden al tientallen jaren vakwerk en uitstekende service.

Ruim 30 jaar vakmanschap
Gert van Gessel begon in 1987 met een gespecialiseerd timmerbedrijf in houten kozijnen, ramen en deuren. Vier jaar later kreeg hij van Weru de kans Weru-vakbedrijf te worden voor Tiel en omgeving. Door deskundigheid en vakmanschap is zijn onderneming uitgegroeid tot een gerenommeerd en erkend specialist. Inmiddels zijn ook Willy en Johan Kerpentier – van Gessel, Gerard van Gessel en het gewaardeerde personeel onmisbare schakels in de persoonlijke en kwalitatieve uitstraling van zijn onderneming.

Bezoek onze showroom
Alle kwaliteitsproducten worden voor u op maat gemaakt. In onze showroom nodigen talrijke modellen u uit tot het maken van de juiste keuze. Neem daarom snel contact met ons op of kom langs in onze showroom in Echteld of Beneden-Leeuwen.