MR Allround Bouw

Oosterpas 19
6658 CA Beneden-Leeuwen
Tel. 06-29370860
www.mrallroundbouw.nl/

Mr allround bouw is een jong en zeer gedreven aannemersbedrijf, wat in de afgelopen jaren flink is gegroeid. Onze naam is inmiddels een begrip geworden in de regio Gelderland en ook hier buiten hebben wij onze stempel weten te drukken. Want: Wij maken ‘t.

Als klein aannemersbedrijf vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om een nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud project voor u als particuliere of zakelijke klant: Wij maken ‘t

Wij werken met persoonlijk contact, één aanspreekpunt en flexibiliteit. Uw contactpersoon is Marijn Reuser, eigenaar en oprichter van Mr allround bouw.

Wij begrijpen het belang van tevreden en trotse klanten en kiezen ervoor om met u mee te denken: voor, tijdens en na het bouwtraject. Door samenwerking en flexibiliteit bereiken we een maximale prestatie op het gebied van kwaliteit, bouwtijd en kostenhandhaving.

Wat hebben wij al geleverd bij tevreden klanten? U moet denken aan o.a. aanbouwen, veranda’s, nieuwe kozijnen waaronder ook kunststof kozijnen, badkamers, toiletten, complete woning verbouwen, dakgoten, nieuwe dakleer aanbrengen, keukens monteren. Niets is ons te gek, wij draaien ons hand nergens voor om want : Wij maken ‘t

Ons doel is ten allen tijden een tevreden klant.