Huisman Etech Experts

Koningsstraat 101
6651 KK Druten
Tel. 0487-518555
www.huismanetech.nl/

Als innovatieve totaalpartner engineert, installeert en onderhoudt Huisman Etech Experts sinds 1955 met circa 300 goed opgeleide en betrokken medewerkers (elektrotechnische) installaties in uiteenlopende sectoren. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen. U kunt vertrouwen op een snelle en adequate service dankzij onze platte organisatiestructuur die voor korte lijnen zorgt. Zowel nationaal als internationaal vertalen we de wensen van onze opdrachtgevers in hoogwaardige en functionele oplossingen.

Huisman Etech Groep

De Huisman Groep bestaat uit acht werkmaatschappijen die, binnen de vastgestelde kaders, zelfstandig kunnen opereren in hun respectievelijke specialismen. De organisatiestructuur van de Huisman Etech Groep is echter zodanig opgezet dat de werkmaatschappijen altijd volop kunnen putten uit elkaars expertises.

De rode draad in de dienstverlening is altijd denken in oplossingen waarbij de lat blijvend hoog wordt gelegd. Alle gebundelde expertise en ervaring worden in dienst van de opdrachtgever gesteld. Zo vullen we ons innovatieve totaalpartnerschap consequent in. Onze brede range aan certificeringen en erkenningen is een formele bevestiging van ons streven naar kwaliteit. De platte organisatiestructuur van onze werkmaatschappijen waarin voor de opdrachtgever vaste aanspreekpunten zijn verankerd, zorgen voor de spreekwoordelijke korte lijnen en de optimale balans tussen een strakke planning en een flexibele uitvoering.

Als innovatieve totaalpartner biedt de Huisman Etech Groep u een groot aantal diensten en oplossingen op een zeer breed terrein: