Excluton B.V.

Postbus 74
6650 AB Druten
Tel. 0487-510025
www.excluton.nl/

Sierbestrating fabrikant Excluton
Excluton is producent van sierbestrating, betonnen bestratingsproducten en inrichting van Openbare Ruimte. Excluton biedt een groot assortiment sierbestrating producten, deze producten komen allemaal uit eigen duurzame productie. Wij werken dagelijks met ruim 130 mensen aan de productie en verkoop van meer dan 2200 producten. Voor elke soort sierbestrating heeft Excluton een geschikte oplossing. Met meer dan 45 jaar ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van topkwaliteit een duurzame sierbestrating producten.

Duurzaamheid van producten
Duurzaamheid staat bij Excluton altijd hoog in het vaandel. Om de duurzaamheid van onze producten te waarborgen, zorgen wij ervoor dat onze producten altijd uit eigen productie komen. Tijdens de productie van onze sierbestrating zorgen wij ervoor dat het proces volledig duurzaam is. Ons productieproces is dan ook bekroond met het zilveren Cradle to Crade certificaat. Om dit felbegeerde certificaat te bemachtigen is Excluton getoetst op materiaalzuiverheid, herbruikbaarheid, energieverbruik, warmtemanagement en sociaal verantwoord ondernemen. We hebben de laatste jaren verschillende aanpassingen in ons productieproces gedaan om aan de strenge eisen te voldoen. Het certificaat toont aan dat ons productieproces uiterst duurzaam is en dit is iets om trots op te zijn.

Kwaliteit van producten
Excluton produceert haar sierbestrating volledig zelf, zo kunnen wij de ultieme kwaliteit van onze producten garanderen. Naast duurzaamheid staat namelijk ook de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. Sierbestrating heeft vaak een prominente plek in uw tuin, wij vinden dan ook dat onze klant jarenlang plezier van de bestrating moet kunnen hebben. Onze kwaliteitsproducten worden geleverd aan steenspecialiste, bouwmarkten, tuincentra, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw, de overheid en particulieren.

Dealernetwerk Excluton
Door middel van een uitgebreid dealernetwerk zorgen wij ervoor dat onze producten door heel Nederland verkrijgbaar zijn. Onze dealers zijn zorgvuldig geselecteerd op locatie, productkennis en de juiste kennis van het sierbestrating vak. Onze dealers kunnen u een gedegen voorlichting geven over de voordelen, nadelen en toepassingen van een type steen of tegel.

Inspiratie voor uw sierbestrating
Omdat het uitzoeken van sierbestrating een lastige opgave kan zijn, hebben wij een uitgebreide inspiratie pagina voor u ontwikkeld. Op deze pagina vindt u veel inspiratiebeelden voor uw sierbestrating. Zo willen wij u zo veel mogelijk helpen bij het besluit voor de sierbestrating van uw droomtuin.

Het is begrijpelijk als u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van de ideale sierbestrating voor uw tuin. Daarom biedt Excluton u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen voor ondersteuning. Vul gerust het contactformulier in voor al uw vragen met betrekking tot onze producten.