De Maas & Waler

Ambthuisstraat 1
6651 AS Druten
Tel. 0487-524414
www.demaasenwaler.nl

Vóór Maas en Walers, over Maas en Walers en gemaakt door Maas en Walers. Kortom: dé Maas&Waler. Een weekblad dat met ingang van januari 2013, huis-aan-huis, verspreid wordt in de gemeenten Druten, Beuningen en West Maas en Waal en de dorpen Batenburg, Bergharen, Heerewaarden en Hernen. Door middel van één advertentie worden 28.000 huishoudens in de omgeving bereikt.

De kracht van de nieuwe krant is, naast de grote oplage, het feit dat er niet alleen advertenties in zullen staan. Integendeel, in de Maas&Waler komen ook informatieve, amuserende en boeiende artikelen. Daarbij leggen we in het bijzonder de nadruk op de mooie, leuke en goede kanten van het leven in het land Maas en Waal. Zowel in woord als in beeld.

De Maas en Waler is een initiatief van Studio Pannekoek in Druten. Dit bedrijf bestaat al bijna veertig jaar en heeft ruime ervaring op het gebied van vormgeving en drukwerk. De eigenaren en medewerkers staan garant voor service, kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Voor de adverteerder/ondernemer geldt dat de Maas & Waler een persoonlijke benadering heeft. De media-adviseurs wonen en werken in het gebied. Het kantoor, hun standplaats, staat in Druten, het hart van de regio. Daardoor zijn de lijnen kort.