Compact Rent B.V.

van Heemstraweg 39 A
6658 KE Beneden-Leeuwen
Tel. 088-0036333
www.compactrent.nl

Compact Rent is een jong, snel groeiend verhuurbedrijf van bouwmaterieel. Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en alle bijbehorende uitrustingsstukken. Onze vloot grondverzetmachines omvat meer dan 400 machines van 800 kilo tot 50 ton, een assortiment, uniek in Nederland.

Omdat de huurvloot van Compact Rent alleen bestaat uit jonge, compleet uitgeruste machines bent u, als klant, altijd verzekerd van storingsvrij materieel met de meest complete specificaties. Zo zijn al onze graafmachines vanaf 800 kilo tot 12,5 Ton standaard voorzien drie bakken. Vanaf 1,5T zijn al onze machines voorzien van een hydraulische snelwissel en radio. Een belangrijk deel van onze vloot graafmachines is voorzien van een sloopsorteerfunctie en airconditioning.

De tarieven van Compact Rent zijn exclusief een bijdrage voor de verzekering van 5% over de huurpenningen. De voorwaarden voor de verzekeringen zijn helder en transparant, zoals u dat van een modern verhuurbedrijf mag verwachten. Door ons landelijke netwerk zijn wij overal in Nederland in staat u de meest jonge vloot grondverzetmachines tegen de beste prijzen aan te bieden. Al onze vestigingen zijn op werkdagen geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Daarnaast zijn wij ook op zaterdag geopend.

Ook buiten de regulier openingstijden staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer informatie? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op via 088-0036 333 of stuur een email bericht via info@compactrent.nl Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De machines boven de 12,5T worden door ons aangeboden via Giant Rent. De prijzen treft u aan elders op deze website.

Wilt u uw huurmachine inzetten in de huisstijl van uw bedrijf? of voorzien van overdruk, roetfilter of specifieke aanbouwdelen? Bij ons kan het, informeer eens naar de mogelijkheden! Samen met u stellen wij uw optimale huurmachine samen.

Heeft u interesse in één van onze jong gebruikte machines of andere door ons te koop aangeboden artikelen? Klik dan boven deze website het tabblad Compact Sales aan dan heeft u direct het complete overzicht.