Cognitor

Zandstraat 66
6658 ZG Beneden-Leeuwen
Tel. 0487-596858
www.cognitor.nl

Het bedrijf ‘Cognitor’ is een administratiekantoor dat in 2001 is opgericht. De Letterlijke betekenis van Cognitor is: “zij die kennis hebben”. Vanuit het kantoor in Wamel worden onze klanten bediend. Onze klantenkring varieert van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, ondernemers uit de agrarische sector en non-profitorganisaties tot particulieren.

Binnen onze organisatie zit een kundig team met verstand van zaken. Daarnaast werken wij samen met specialistische kantoren met specifiek kennisgebieden. Gezamenlijk zetten we ons in om de toekomstperspectieven van ondernemers te realiseren.

Kernactiviteiten?
Onze kernactiviteit is administratieve dienstverlening en fiscale advisering. U kunt bij ons ook terecht voor loonadministratie en personeelsadvies, financiële planning en consultancy.

Marktdoelstellingen
?Wij richten ons op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector.
Onze klanten krijgen persoonlijke aandacht. Wij werken zoveel mogelijk proactief om de beste resultaten te bereiken. Door onze platte organisatiestructuur en geringe overheadkosten hebben wij een gunstige tariefstelling.