Gerard Joling onze ‘Topper’ tijdens 23ste editie

Met trots kan Stichting Dag van Leeuwen bekendmaken dat niemand minder dan Gerard Joling gaat optreden tijdens de 23ste editie van Wiellaai/Dag van Leeuwen 2019.

Op zaterdagavond 6 juli a.s. zal hij een grote bijdrage leveren aan het slagen van de feestavond op ‘de Wiel’.
Ook al duurt het nog drie maanden, de organisatie van Stichting Dag van Leeuwen is er al bijna klaar voor. Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli a.s. vindt op ‘de Wiel’ en in de straten van Beneden-Leeuwen, het driedaags feestweekend plaats.
Voor de vrijdagavond, vorig jaar omgedoopt tot Crazy Friday, is het gelukt om Dj Ronn Laam, Marinus, Danny Panadero, BZB en Beatcrooks vast te leggen. Artiesten die elk op hun eigen manier ervoor gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Op de zaterdagavond treedt naast Gerard Joling ook Henk Dissel op, bekend van zijn liedjes ‘De Bom’ en ‘Stap voor Stap’. Coverband The Originals, onlangs uitgeroepen tot Populairste Partyband van Nederland, zal voor spectaculaire optredens zorgen gedurende de gehele avond. De avond wordt geopend en gesloten door Dj Mike. De aanvang van beide avonden is om 20.30 uur.

Zondag staat de Dag van Leeuwen op het programma, een familiedag bij uitstek. Ooit begonnen als een braderie met wat kleine attracties en anno 2019 uitgegroeid tot Lauws Mertje met zo’n 200 kramen, straattheater, een Kinderplein, diverse terrasjes met gezellige muziek langs de route, een bungee trampoline op het Dorpsplein en ook een show van diverse tractoren. In de Sportlaan zijn er traditiegetrouw de Buikschuifkampioenschappen. Met de verdere invulling van deze zondag is de organisatie nog in overleg. Maar wederom zal dit weer een dag worden die u niet mag missen.

Vanaf 12.00 uur zal in de feesttent op ‘de Wiel’ dansschool ‘Just Dance’ haar danskunsten vertonen aan het aanwezige publiek en gaat vanaf 14.00 uur Dj Mike verder met zijn muziek, waar hij zaterdagavond mee heeft afgesloten. Rond 15.30 uur zal coverband Slamm de boel weer gaan vermaken en later in de middag komt Nederlands meest succesvolle zanger en componist George Baker optreden in de feesttent. Dus ook deze zondagmiddag, allemaal artiesten die voor de nodige gezelligheid zullen zorgen.
De Dag van Leeuwen begint om 11.00 uur en de toegang is GRATIS.
Lees meer over Wiellawaai en Dag van Leeuwen, het volledige programma en de start van de voorverkoop op deze website of volg Stichting Dag van Leeuwen via Facebook en Instagram.