Aftellen begonnen

Nog 1 maand en dan is het weer zover: Dag van Leeuwen/Wiellawaai, een weekend vol vermaak voor iedereen.
Tijdens Wiellawaai, op 5 en 6 juli, treden tal van artiesten op die van dit weekend één grote happening gaan maken.
Op vrijdagavond zullen DJ Ronn Laam, Marinus, Danny Panadero, BZB en Beatcrooks de tent op zijn kop zetten.

Zaterdagavond zullen DJ Mike, The Originals, Henk Dissel en Gerard Joling deze weer op zijn grondvesten doen schudden door hun muziek en acts.
Aanvang van beide avonden is 20.30 uur en de kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Kaartjes zijn te verkrijgen via www.dagvanleeuwen.nl en bij de voorverkoopadressen: Feestwinkel van Beuningen in Beneden-Leeuwen, Primera in Druten en Tankstation Croonen in Afferden.

Na twee gezellige avonden volgt op zondag 7 juli alweer de 23e editie van de Dag van Leeuwen.
De altijd druk bezochte Dag van Leeuwen biedt ook dit jaar weer een compleet programma voor jong en oud.

Een dag die u niet mag missen. Bij de versierde ingang, hoek Beatrixstraat/Zandstraat is er een heel warm welkom gecreëerd en worden de bezoekers op een ludieke manier onthaald.
Daar is ook het begin van de braderie, die met zo’n tweehonderd kramen met de leukste spullen uitgestald staat door de Zandstraat, Sportlaan, Molenlaan en Wielstraat.

Het is niet zomaar een braderie, maar een echt Lauws Mertje waar beleving en gezelligheid centraal staan en waarbij dweilorkesten, gezellige terrasjes, drankcaroussels, foodwagens en muziekpodia langs de route niet ontbreken.
Straattheater is er volop aanwezig en met allerhande gekkigheden dragen zij zeker bij aan het unieke karakter van de Dag van Leeuwen.

In de Sportlaan staat de buikschuifbaan opgesteld waar men een gooi kan doen naar de titel Buikschuifkampioen 2019. Daarnaast kan de wat oudere jeugd op het Dorpsplein gebruik maken van een Multi Sky Swing spelkussen, een uitdaging voor echte durfallen en ook staat daar een bungeetrampoline opgesteld. Op De Wiel is er een Kinderplein gecreëerd met verschillende springkussens en allerlei andere attracties. Ook Joris de Ballonnenclown is van de partij.

In de Zandstraat zal de bakker met de kinderen koekjes bakken en bij het BOB-team kunt u ervaren, middels allerlei attributen, wat het effect is van drank en drugs achter het stuur. Ook een tractoren show ontbreekt niet tijdens deze gezellige dag.

Vanaf 12.00 uur zal in de feesttent op de Wiel “Just Dance”, o.l.v. Miranda Budde haar danskunsten vertonen.
Kortom aan iedereen is gedacht.

De Dag van Leeuwen is GRATIS toegankelijk.

Dit gezellige weekend zal worden afgesloten in de tent op De Wiel, waarbij vanaf 14.00 uur DJ Mike, coverband Slamm en George Baker voor de nodige gezelligheid zullen zorgen.
Kijk voor meer informatie en het volledige programma eens rustig rond op deze website of volg ons op Facebook en Instagram.
.