Prachtig 23e editie

Een weekend met voor ieder wat wils, die voorspelling maakte de organisatie van Stichting Dag van Leeuwen dit jaar wederom waar.

Ondanks de grillige momenten van het weer, kan er met een grote glimlach terug gekeken worden op 3 fantastische dagen. Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij de enorme inzet van de vele vrijwilligers, de hulp van sponsoren en velen die Stichting Dag van Leeuwen een warm hart toe dragen. Wat heeft iedereen genoten.

De feesttent aan de Wiel stond drie dagen bol van muziek, met optredens van onder meer Marinus, Danny Panadero, BZB, Henk Dissel, The Originals, Gerard Joling en het unieke optreden van Slamm samen met George Baker.
Allen wisten er weer een waar feest van te maken.


De zondag stond in het teken van de Dag van Leeuwen. Het Lauws Mertje was heel leuk opgezet en de bezoekers werden op een hele ludieke wijze welkom geheten.
Veel ondernemers hadden hun winkels opengesteld en de vele kramen en activiteiten tijdens de route, zorgden ervoor dat er voor iedereen wat te doen was.


Het Buikschuiven was weer een enorme publiekstrekker en met 3.10 sec. wist Justin de Rooij ditmaal de snelste tijd neer te zetten.

Het festijn werd rond 20.00 uur afgesloten nadat de vele bezoekers hadden genoten van een gezellig dorpsfestijn.

Kijk voor meer foto's op Facebook en Instagram of het fotoalbum op deze site.

Stichting Dag van Leeuwen bedankt hierbij de sponsoren, medewerkers, betrokkenen en niet te vergeten alle bezoekers voor het mede mogelijk maken van dit geweldige mooie weekend.
Op naar de 24e editie, die volgend jaar zal worden gehouden op 3, 4 en 5 juli 2020.


.