Het feest in ‘Lauwe’ kan beginnen

Vanaf vrijdag gaat ‘Lauwe’ weer los tijdens het alom bekende feestweekend Wiellawaai/Dag van Leeuwen.
De weersvooruitzichten zijn prima en de kaartverkoop is in volle gang. Kosten nog moeite zijn gespaard om er weer een geweldig weekend van te maken.

Het Wiellawaai-programma begint allemaal in de feesttent op de Wiel op vrijdagavond 5 juli a.s. met DJ Ronn Laam, Marinus, Danny Panadero, BZB en Beatcrooks een keur van artiesten, die deze avond tot één grote happening zullen maken.

Zaterdagavond belooft als vanouds een oergezellige avond te worden met DJ Mike, The Originals, Henk Dissel en Gerard Joling, een line-up die ervoor gaat zorgen dat deze avond minstens zo succesvol is als vorig jaar.

Aanvang van beide avonden is 20.30 uur. Kaarten zijn nog te koop bij de voorverkoopadressen en online. Nieuw dit jaar is dat er een munten- en kaartvoorverkoop is op vrijdag- en zaterdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur.

Zodra de klanken van het muziekfeest verwaaid zijn, begint de opbouw van de Dag van Leeuwen. Vanaf 11.00 uur kunnen de bezoekers terecht op het Lauws Mertje. De diverse attracties zoals; Straattheater, Buikschuifkampioenschappen, Muziekpodia, Multi Sky Swing spelkussen, Bungeetrampoline, BOB-team, dweilorkesten, Kinderplein, diverse demonstraties en gezellige terrasjes maken deze dag compleet.
Vanaf 12.00 uur zijn er in de feesttent op de Wiel dansoptredens van “Just Dance”, dansschool Miranda. Er is weer aan iedereen gedacht en de toegang tijdens deze zondag is GRATIS.

Bezoekers die met de auto komen worden geadviseerd deze te parkeren op het grote parkeerterrein van De Heemstrade. Hier zal Theo’s Treintje Express iedereen naar de entree brengen van de braderie, welke start op de hoek Beatrixstraat/Zandstraat en waarbij zij dan op een hele leuke manier ontvangen worden.

Vanaf 14.00 uur zullen in de feesttent op de Wiel DJ Mike, Coverband Slamm en George Baker voor de nodige gezelligheid zorgen en de 23e editie van Dag van Leeuwen om 19.30 uur afsluiten.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma eens rustig rond op deze website of volg ons op Facebook en Instagram.

.