Start voorverkoop kaarten Wiellawaai 2019

In het eerste weekend van juli barst het driedaagse evenement voor de 23ste keer los in de feesttent op ‘de Wiel’.
Stichting Dag van Leeuwen pakt wederom groots uit op 5, 6 en 7 juli a.s. Voor alle leeftijden is er dan ook muziek of iets te beleven.

Tijdens Crazy Friday zullen Beatcrooks, BZB, Danny Panadero, Marinus en DJ Ronn het publiek een onvergetelijke gezellige avond bezorgen.

Op zaterdag opent DJ Mike de avond, gevolgd door de populairste party band van Nederland: The Originals, waarbij je verzekerd bent van een 100% interactief muzikaal spektakel. Henk Dissel, o.a. bekend van zijn liedjes ‘Stap voor Stap’ en ‘Verlegen’ zal de vele bezoekers op zijn manier weten te vermaken. Als klap op de vuurpijl zal Gerard Joling de feesttent omtoveren tot één groot feestpaleis.
Aanvang van beide avonden is 20.30 uur.

Al met al genoeg redenen om zo snel mogelijk een kaartje te bemachtigen voor WIELLAWAAI 2019.
Kaarten voor dit muziekspektakel zijn vanaf zaterdag 13 april a.s. te koop via www.dagvanleeuwen.nl en bij de voorverkoopadressen: Feestwinkel van Beuningen in Beneden-Leeuwen, Primera in Druten en Tankstation Croonen in Afferden.
De kaarten voor de vrijdagavond kosten in de voorverkoop € 17,00; voor de zaterdagavond € 19,00 en een combikaart kost € 34,00.

Volg Dag van Leeuwen op Facebook en Instagram.