Het Leeuwse veld

Korenstraat 1
5321 GV Hedel
Tel. 088-5824000
www.hetleeuwseveld.nl

Koop- en huurwoningen en bouwkavels
Het Leeuwse Veld wordt een diverse wijk: er komen huur- en koopwoningen in alle prijsklassen, van goedkoop tot duur en van rijwoningen voor (jonge) starters en tweekappers tot levensloopbestendige woningen. Ook zijn er bouwkavels te koop voor particuliere woningbouw van vrijstaande woningen.

Eigentijdse nieuwbouw
Langs de ruime straten met groene middenbermen worden de komende jaren eigentijdse woningen gebouwd in een afwisselende typologie. Het gemoedelijke, dorpse karakter blijft natuurlijk behouden in dit zuidelijke stukje van ‘Lauwe’, zoals Beneden-Leeuwen hier vaak wordt genoemd.
Voor alle type woningen is sprake van royale afmetingen en grote tuinen (met soms een leuke veranda) gericht op de zon. Daar is het ’s avonds na gedane arbeid heerlijk genieten van de laatste zonnestralen. De bouw is traditioneel met luxe en hoogwaardige materialen, met moderne accenten en zorgvuldige detaillering. Binnen krijgt u heel veel vrijheid om uw eigen indeling en inrichting te bepalen.
Ontwikkelingen eerste fase
Binnen VOF Het Leeuwse Veld wordt op dit moment gewerkt aan de ontwikkeling van het stedenbouwkundige plan en de eerste huur- en koopwoningen. Direct ten zuiden van de nieuwbouwlocatie zal de gemeente binnenkort een zogenaamd Cool-nature park gaan aanleggen. Hier komt een afwisselend stuk natuur waarin kinderen naar hartenlust kunnen ravotten met natuurlijke elementen zoals water en bomen en ook diverse wandelpaden worden aangelegd om te genieten van deze omgeving.