Gratis toegang gezellige kidsmiddag

Stichting Dag van Leeuwen organiseert wederom een leuke Kindermiddag, welke mede mogelijk is gemaakt door De Waal Autogroep.
Tijdens de Kindermiddag, die plaats vindt op zaterdag 30 juni a.s. in de grote feesttent op ‘de Wiel’ te Beneden-Leeuwen, staan er verschillende verrassende optredens gepland voor de jongste bezoekers.
2018-DVLIMGP6218
Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen dansen, zingen en springen op de muziek die DJ Mike voor hun zal draaien. DJ Mike die niet alleen voor de volwassenen een gezellig feestje ervan kan maken, kan dit ook voor de allerkleinsten.
2018-MyleneRosanne_Pink
Rond 14.30 uur zullen de tweeling Mylène en Rosanne de kinderen vermaken met een spetterend optreden. Het duo, welke regelmatig te zien is op tv bij RTL Telekids, werden bekend door deelname aan het Junior Songfestival. Inmiddels zijn zij door hun liedjes: “Me & Me Selfie”, “MooiBoy”, “1000 Mooie Wensen” “Sister BFF” en “Geluk bij een ongeluk” al heel bekend bij de kleintjes. Zij houden ervan om het publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt.
Ook staat er deze middag nog een optreden op het programma van Dansschool “Just Dance”, onder leiding van Miranda Budde.
2018-DVLIMGP7856
En mocht uw kind of kleinkind even niet willen dansen of zingen dan hebben zij de mogelijkheid om gebruik te maken van de springkussens die in de tent zijn opgesteld of door Sandra geschminkt te worden.
Kosten nog moeite zijn gespaard om uw kind/kleinkind een onvergetelijke middag te bezorgen.
2018-DVLIMGP6297
De toegang tot deze middag is voor iedereen GRATIS. Eveneens zal de ranja ook dit jaar weer voor de kinderen gratis zijn.
Volg ook onze Facebookpagina Dag van Leeuwen voor meer informatie.