21e editie van Wiellawaai/Dag van Leeuwen: één groot feest!

De organisatie heeft niet voor niets gezegd: een weekend voor ieder wat wils, want dat was het ook. Wat heeft iedereen genoten.
BedankjeFB-cover
Ondanks de grillige momenten van het weer, kan er met een grote glimlach terug gekeken worden op 3 fantastische dagen. Het weekend is wederom een groot succes geworden mede dankzij de enorme inzet van de vele vrijwilligers, de hulp van sponsoren en velen die Stichting Dag van Leeuwen een warm hart toe dragen.

Het begon op de vrijdagavond waarbij de jeugd helemaal uit zijn dak ging bij de optredens van de DJ’s.
Web2017-IMGP5414
Vanaf de aftrap van DJ Mike tot aan de laatste klanken van de muziek van Darkraver gingen de voeten van de vloer en stonden zij te springen en te hakken.

Op de zaterdagmiddag was er weer een Kindermiddag georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door de Waal Autogroep. De kinderen konden hossen en springen op de muziek van de Telekids-Discoshow en genoten van het optreden van de Meidengroep RAAK!.
Web2017-IMGP5960
De schminkkraam van Sandra, de tattookraam Joris de Balonnenclown werden heel goed bezocht. Overladen met leuke attenties keerden de kleintjes moe, maar voldaan huiswaarts.

De zaterdagavond was één grote happening.
Web2017-IMGP7374
De sfeer was geweldig. DJ Mike opende deze avond en Coverband The Tour wist de uitverkochte zaal zeer goed te vermaken.
Web2017-IMGP6723
Django Wagner zorgde met zijn alom bekende hit ‘Kaylee” (of was het nu ‘Kali’?) dat iedereen meezong en Jan Smit wist op zijn manier ervoor te zorgen dat het publiek uit zijn dak ging. Ook hij vond het ouderwets gezellig.

De zondag stond in het teken van het Lauws Mertje, welke gratis toegankelijk was voor iedereen.
Web2017-IMGP7880
Ondanks dat de dag begon met een buitje, kwamen er vele duizenden bezoekers naar Beneden-Leeuwen en genoten zij later van de zon en van deze familiedag.
Web2017-IMGP8352
Het Lauws Mertje was weer heel leuk opgezet en de vele kramen en activiteiten tijdens de route, zorgden ervoor dat er voor iedereen wat te doen was.
Web2017-IMGP8799
De kleintjes konden zich vermaken op ‘de Wiel’, waar ze konden genieten van de vele springkussens en diverse kinderspelen.
Op het Dorpsplein werd de attractie Blind Ball en de grote Whipe-Out baan goed bezocht. Ook de demonstratie van politiehonden trok zeer veel bekijks.

Het Buikschuiven was weer een van de grootste publiekstrekkers. In totaal hadden zich 16 teams ingeschreven.
Web2017-IMGP8572
De nieuwe buikschuifbaan werd zeer goed getest en wederom wist Hennes de Kok met 3.15, de snelste tijd neer te zetten.
Web2017-IMGP8722
Met de zon hoog aan de hemel werd de middag afgesloten op ‘de Wiel’. Hier konden wederom de vele bezoekers genieten van DJ Mike, de band Slamm en Stef Ekkel want ook zij zorgden met hun geweldige optredens, voor de nodige gezelligheid.
Web2017-IMGP9343

Stichting Dag van Leeuwen bedankt hierbij de sponsoren, medewerkers, betrokkenen en niet te vergeten onze bezoekers voor het mede mogelijk maken van een geweldig mooi weekend.
Op naar de 22e Editie!

Oh ja.... de foto's worden later deze week op de site gezet.

.