Mylène & Rosanne

Mylène & Rosanne, zijn een eeneiige tweeling van 18 jaar, geboren in Amsterdam en opgegroeid in Badhoevedorp.
Mylène & Rosanne zijn al op jonge leeftijd begonnen met zingen, dansen en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L. Ook zijn de twee meiden bekend van het Kinderen voor Kinderen koor, waar zij verschillende nummers op hun naam hebben staan. Samen met K3 hebben zij in de liveshows “EYO” gestaan als de kleine Josje.

Het duo werd ook buiten Nederland bekend door deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival. Met hun eigen geschreven liedje “Double Me” hebben zij ons land vertegenwoordigd in Kiev. Daarna volgden nog menig liedje zoals: “Me & Me Selfie”, “MooiBoy”, “1000 Mooie Wensen”, “Sister BFF”, “Geluk bij een ongeluk” en “Sinterklaasje heb je even”. Alle nummers zijn geschreven en geproduceerd in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis.
De videoclips van Mylene & Rosanne zijn ook regelmatig te zien op TV bij RTL TeleKids.
De stemmen van Mylène & Rosanne zijn daarnaast ook te horen in talloze televisieseries en films. Zo is Mylène o.a. de stem van Dawn is in de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn en was zij ook te horen in de bioscoopfilm “De vijf en de Piratenschat ”.
Rosanne is te horen in de film “The book of life” en talloze andere series zoals Annedroids (RTL Telekids).

Mylène & Rosanne houden er van om het publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt.
Een optreden van deze meiden is een feestje, dus zing en dans gezellig mee op de hits van Mylène & Rosanne.

mylenerosanne.nl/